Fons Menorquí de Cooperació - Carrer de la Pau, 21 - Baixos 07750 - Ferreries - Menorca 971 37 35 09 Contactar
Català
Menorca es mou Pels drets de les persones migrants i refugiades Al món hi ha 232 milions de persones refugiades internacionals i 740 milions de desplaçaments interns. Les guerres, la persecució, la violència, però també la pobresa extrema i el canvi climàtic són les raons per les quals es veuen obligades a abandonar les seves llars i els seus països.

seguir llegint
English Menu LOGO
       
Infants, conflicte i migracions


L'Ajuntament de Ciutadella vol fer visibles els drets dels infants migrants i refugiats. Per aquest motiu ha penjat un mural amb el rostre d'un infant refugiat i la paraula Why? (Per qué?) a diferents edificis municipals. També convida a totes les persones a sumar-se a la iniciativa penjat aquesta mateix imatge a lloc visibles (cotxe, carpeta, finestra...)

llegir més

Infants, conflicte i migracions

L'Ajuntament de Ciutadella vol fer visibles els drets dels infants migrants i refugiats. Per aquest motiu penjarà un mural amb el rostre d'un infant refugiat i la paraula Why? (Per qué?) a diferents edificis municipals. També convida a totes les persones a sumar-se a la iniciativa penjat aquesta mateix imatge a lloc visibles (cotxe, carpeta, finestra...)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Avís Legal | Accessibilitat | XHTML 1.0 | CSS 2.1

Fons Menorquí de Cooperació - Carrer de la Pau, 21 - Baixos 07750 - Ferreries - Menorca

971 37 35 09 - Fax: 971 37 36 12 - Contactar