Fons Menorquí de Cooperació - Carrer de la Pau, 21 - Baixos 07750 - Ferreries - Menorca 971 37 35 09 Contactar
Català
Menorca es mou Pels drets de les persones migrants i refugiades Al món hi ha 232 milions de persones refugiades internacionals i 740 milions de desplaçaments interns. Les guerres, la persecució, la violència, però també la pobresa extrema i el canvi climàtic són les raons per les quals es veuen obligades a abandonar les seves llars i els seus països.

seguir llegint
English Menu LOGO
       

Col'laboració amb IB3

La radiotelevisió pública de les Illes Balears continua difonent la gran tasca social de diferents entitats de les Balears que, dia a dia, milloren la vida de moltes persones i en aquesta línia s’ha signat avui dijous, un nou conveni de col·laboració amb el Fons Menorquí de Cooperació.El president del Fons, Florencio Conde, ha signat aquest migdia l’acord en presència del delegat de l’Ens a Menorca, David Marquès, a la mateixa seu d’IB3 a l’illa. El conveni de col·laboració compromet la cadena a divulgar i donar difusió de les tasques que du a terme l’associació, creada l’any 1993 amb l’objectiu de contribuir a la promoció de la justícia social i econòmica dels pobles del Sud. Més en concret, IB3 difondrà les diferents iniciatives i activitats que el Fons Menorquí posarà en marxa amb motiu de la campanya “Menorca es mou” a favor dels drets de les persones migrades i dels refugiats.El Fons Menorquí de Cooperació és una entitat sense ànim de lucre formada per les entitats públiques menorquines i les ONG de l’illa que treballa en cooperació per al desenvolupament dels països empobrits.

El Fons Menorquí de Cooperació és el catalitzador de la majoria de les accions solidàries que es duen a terme des de Menorca i un estímul de reflexions sobre possibles respostes al subdesenvolupament econòmic i social dels països empobrits esdevingudes de les creixents desigualtats, l’exclusió, els efectes perversos de la globalització i les amenaces a la seguretat de les persones en el món actual. En aquest sentit, el Fons impulsa projectes d’accions i multiplicadores dels esforços del Sud i del Nord i que promouen el desenvolupament humà sostenible.

Atesa la missió de servei públic d’IB3, una de les seves finalitats és promoure i fomentar els valors cívics, l’educació i la responsabilitat social. El conveni signat avui entrarà en vigor el proper dia 1 de novembre i durant tot el mes, la ràdio i la televisió públiques es faran ressò de manera especial de la feina de l’associació.IB3TV i IB3 Ràdio han donat aquest dijous informació sobre la signatura del conveni i inclouran en els seus informatius referències de les activitats que es duguin a terme en el mes de novembre. Així també, es realitzarà una entrevista de llarga durada, mentre que la ràdio oferirà informació de les activitats de l’associació i de la seva tasca en general als programes Múltiplex, Al Dia i Flors en el desert, aquest darrer especialitzat precisament en el tercer sector.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Avís Legal | Accessibilitat | XHTML 1.0 | CSS 2.1

Fons Menorquí de Cooperació - Carrer de la Pau, 21 - Baixos 07750 - Ferreries - Menorca

971 37 35 09 - Fax: 971 37 36 12 - Contactar