Fons Menorquí de Cooperació - Carrer de la Pau, 21 - Baixos 07750 - Ferreries - Menorca 971 37 35 09 Contactar
Català
Menorca es mou Pels drets de les persones migrants i refugiades Al món hi ha 232 milions de persones refugiades internacionals i 740 milions de desplaçaments interns. Les guerres, la persecució, la violència, però també la pobresa extrema i el canvi climàtic són les raons per les quals es veuen obligades a abandonar les seves llars i els seus països.

seguir llegint
English Menu LOGO
       
Visita del batle de Chios a l'escola Margalida Florit
El divendres Emmanouil Vornous, batle de Chios, va visitar l'escola Margalida Florit per explicar de primera mà quina és la situació d'aquesta illa del mar Egeo que ha rebut 150.000 persones refugiades en el darrer any.
Compartim alguns comentaris de la trobada.

llegir més

Visita del batle de Chios a l'escola Margalida Florit

El divendres Emmanouil Vornous, batle de Chios, va visitar l'escola MArgalida Florit per explicar de primera mà quina és la situació d'aquesta illa del mar Egeo que ha rebut 150.000 persones refugiades en el darrer any.
Compartim alguns comentaris de la trobada.

Us fa sentir bé ajudar a les persones refugiades? A mi em fa sentir bé, però el motiu d'ajudar-les no és la meva satisfacció. S'ha de fer perquè és un deure.
Els infants grecs i els refugiats es fan amics? És complicat perquè estan en espais diferents. A vegades coincideixen als parcs, però moltes vegades els adults, tant grecs com refugiats, no els agrada relacionar-se entre ells perquè no confien els uns amb els altres.
Què pensa de la donació de l'escola M. Florit? Des de l'Ajuntament de Chiosestem molt agraïts pel suport rebut des de Menorca. De l'escola destacaria sobretot la seva implicació en una situació que no viuen directament, la importància de no restar indiferents davant les injusticies. Crec que construir una cuitadania global és el primer pas per construir un món millor.


 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Avís Legal | Accessibilitat | XHTML 1.0 | CSS 2.1

Fons Menorquí de Cooperació - Carrer de la Pau, 21 - Baixos 07750 - Ferreries - Menorca

971 37 35 09 - Fax: 971 37 36 12 - Contactar