Fons Menorquí de Cooperació - Carrer de la Pau, 21 - Baixos 07750 - Ferreries - Menorca 971 37 35 09 Contactar
Català
Menorca es mou Pels drets de les persones migrants i refugiades Al món hi ha 232 milions de persones refugiades internacionals i 740 milions de desplaçaments interns. Les guerres, la persecució, la violència, però també la pobresa extrema i el canvi climàtic són les raons per les quals es veuen obligades a abandonar les seves llars i els seus països.

seguir llegint
English Menu LOGO
       
Reubicats? Reasentats? Les claus per parlar sobre la situació de les persones refugiades a Espanya i Europa


A quantes persones refugiades ha acollit Espanya? Quantes han arribat? Els països europeus estan complint els seus compromisos?
Compartim aquest article de CEAR per explicar-ho

llegir més

Reubicats? Reasentats? Les claus per parlar sobre la situació de les persones refugiades a Espanya i Europa

A quantes persones refugiades ha collt Espanya? Quantes han arribat? Els països europeus estan complint els seus compromisos?
Es solen utilitzar dades d'acollida i arribada sense contar les persones refugiades que tracten de sol.licitar asil a Espanya a través de les seves fronteres naturals, ja sigui per terra, mar o aire.

Per fer-se una idea, l'any 2015, prop de 15.000 persones van intentar demanar asil a Espanya (només l'1,1% del total de la Unió Europea). D'aquestes, la majoria ho van fer en territori i fronteres esapnoles al marge dels acords europeus. Pel que respecte a les arribades per mar, quasi 4.000 persones ho feren a través de les costes espanyoles (només un 0,4% del total de la resta de països europeus.
Compartim aquest article de CEAR per explicar-ho.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Avís Legal | Accessibilitat | XHTML 1.0 | CSS 2.1

Fons Menorquí de Cooperació - Carrer de la Pau, 21 - Baixos 07750 - Ferreries - Menorca

971 37 35 09 - Fax: 971 37 36 12 - Contactar