Fons Menorquí de Cooperació - Carrer de la Pau, 21 - Baixos 07750 - Ferreries - Menorca 971 37 35 09 Contactar
Català
Menorca es mou Pels drets de les persones migrants i refugiades Al món hi ha 232 milions de persones refugiades internacionals i 740 milions de desplaçaments interns. Les guerres, la persecució, la violència, però també la pobresa extrema i el canvi climàtic són les raons per les quals es veuen obligades a abandonar les seves llars i els seus països.

seguir llegint
English Menu LOGO
       
Drets sense fronteres


Intermon Oxfam, amb el títol Drets sense Fronters, dedica el  programa educatiu Conectando Mundos 2016/17al tema de les persones refugiades i migrants.

llegir més

Drets sense fronteres

Quines són les nostres fronteres físiques i simbòliques? Quins factors ens empenyen a deixar la nostra llar per anar a viure lluny? Totes les persones podem viatjar lliurement? De què depèn? Com tractem les persones que vénen d’una cultura diferent de la nostra?

Moure’s pel món és un dret de totes les persones i un fenomen humà que existeix des de l’inici dels temps. Cada dia i des de sempre, milers de persones decideixen emprendre un viatge buscant conèixer món, una bona feina, noves oportunitats… Moltes altres ho fan fugint de conflictes o de causes que posen en greu perill la seva vida i la dels seus éssers estimats.

Per mitjà d’activitats participatives i d’equips de treball col·laboratiu, en aquesta edició de Connectant mons reflexionarem de manera crítica sobre aquestes qüestions per canviar actituds i fer accions que contribueixin a canviar les situacions injustes que es donen arran del fenomen migratori.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Avís Legal | Accessibilitat | XHTML 1.0 | CSS 2.1

Fons Menorquí de Cooperació - Carrer de la Pau, 21 - Baixos 07750 - Ferreries - Menorca

971 37 35 09 - Fax: 971 37 36 12 - Contactar