Fons Menorquí de Cooperació - Carrer de la Pau, 21 - Baixos 07750 - Ferreries - Menorca 971 37 35 09 Contactar
Català
Menorca es mou Pels drets de les persones migrants i refugiades Al món hi ha 232 milions de persones refugiades internacionals i 740 milions de desplaçaments interns. Les guerres, la persecució, la violència, però també la pobresa extrema i el canvi climàtic són les raons per les quals es veuen obligades a abandonar les seves llars i els seus països.

seguir llegint
English Menu LOGO
       
Síria està en flames. Què està alimentant l'incendi?

Dos nous llibres desafien la dificultat de caracteritzar les contradiccions del conflicte de Sïria: "Islamic State", de Michael Griffin i "Burning Country; Syruans in Revolution and War" de Robin Yassin-Kassab y Leila al-Shami.

llegir més

Síria està en flames. Què està alimentant l'incendi?

Dos nous llibres sobre la situació de Síria. 'Islamic State', de Michael Griffin, és un relat que resumeix l'ascens del Daesh i 'Burning Country: Syrians in Revolution and War', de Robin Yassin-Kassab i Leila al-Shami que narra la història de la revolució siria des de baix.
Les dues obres mostren la imatge d'un país desgarrat per la revolució i la contrarrevolució, la intervenció exterior. La realitat vivent del conflicte és contradictòria i desafia una caracterizació senzilla.


 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Avís Legal | Accessibilitat | XHTML 1.0 | CSS 2.1

Fons Menorquí de Cooperació - Carrer de la Pau, 21 - Baixos 07750 - Ferreries - Menorca

971 37 35 09 - Fax: 971 37 36 12 - Contactar