Fons Menorquí de Cooperació - Carrer de la Pau, 21 - Baixos 07750 - Ferreries - Menorca 971 37 35 09 Contactar
Català
Menorca es mou Pels drets de les persones migrants i refugiades Al món hi ha 232 milions de persones refugiades internacionals i 740 milions de desplaçaments interns. Les guerres, la persecució, la violència, però també la pobresa extrema i el canvi climàtic són les raons per les quals es veuen obligades a abandonar les seves llars i els seus països.

seguir llegint
English Menu LOGO
       
CANVIAR D'ESTRATÈGIA PER PREVENIR CONFLICTES

La gent fuig d'alguna cosa, i aquest alguna cosa és el que cal arreglar mentre ajudem als quals fugen dels seus països.
Adormir el problema amb més diners no funcionarà. És necessari un canvi d'estratègia i passar de la provisió d'ajuda a la reducció de necessitats. Cada euro de prevenció estalvia set de reconstrucció.

llegir més

CANVIAR D'ESTRATÈGIA PER PREVENIR CONFLICTES


Reflexions de Magdy Martínez-Solimán, sotssecretari general de l'ONU, Administrador Adjunt del PNUD i Director Buró de Polítiques i Suport al Programa.

“Les migracions, l'extremisme violent i la inestabilitat política tenen causes comunes: la falta d'oportunitat, la falta de llibertat, i la desesperança; creure que no hi ha futur, i per això només queda abraçar un present d'alt risc.
La gent fuig d'alguna cosa, i aquest alguna cosa és el que cal arreglar mentre ajudem als qui fugen dels seus països.
Adormir el problema amb més diners no funcionarà. És necessari un canvi d'estratègia i passar de la provisió d'ajuda a la reducció de necessitats. Cada euro de prevenció estalvia set de reconstrucció.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Avís Legal | Accessibilitat | XHTML 1.0 | CSS 2.1

Fons Menorquí de Cooperació - Carrer de la Pau, 21 - Baixos 07750 - Ferreries - Menorca

971 37 35 09 - Fax: 971 37 36 12 - Contactar