Fons Menorquí de Cooperació - Carrer de la Pau, 21 - Baixos 07750 - Ferreries - Menorca 971 37 35 09 Contactar
Català
Menorca es mou Pels drets de les persones migrants i refugiades Al món hi ha 232 milions de persones refugiades internacionals i 740 milions de desplaçaments interns. Les guerres, la persecució, la violència, però també la pobresa extrema i el canvi climàtic són les raons per les quals es veuen obligades a abandonar les seves llars i els seus països.

seguir llegint
English Menu LOGO
       
Xerrada amb Helena Maleno


La periodista i investigadora Helena Maleno va estar el 12 d'agost a les tertúlies d'estiu des Mercadal.

Investigadora experta en migracions i tracta d'éssers humans. A destacar el seu treball com assessora per al Defensor del Poble, amb informes sobre la tracta en l'estat espanyol o els drets de les Dones als Centres d'Internament d'Estrangers.

llegir més

Xerrada amb Helena Maleno

La periodista i investigadora Helena Maleno estuvo el 12 d'agost en les tertúlies d'estiu de's Mercadal.

Investigadora experta en migracions i tracta d'éssers humans. A destacar el seu treball com a assessora per al Defensor del poble, amb informes sobre la tracta en l'estat espanyol o els drets de les Dones als Centres d'Internament d'Estrangers.
Amb el col·lectiu Ca-minant Fronteres el seu treball de sensibilització, denúncia i suport a les xarxes migrants, és essencial per desmuntar la impunitat de la frontera Sud, reivindicar els drets de les persones que intenten travessar la frontera així com voltar i denunciar les xarxes de tràfic i tracta d'éssers humans que operen des d'Àfrica fins al nostre país.
https://caminandofronteras.wordpress.com/el-colectivo/
Col·laboradora d'organitzacions com Womenslink' worlwide, Save the children. Ofereix formacions a entitats socials, administracions (equips judicials) i universitats. També és una reconeguda periodista, http://pandoras.periodismohumano.com/ i fotògrafa amb diverses exposicions sobre fronteres, territoris d'exclusió: Londres,Ginebra, el Caire. Documentalista, autora del documental Frontera Sud, coguionista d'En el Camí, produït per Save The Children i amb la col·laboració de l'actor Alberto Sant Joan.
Us deixem el seu testimoniatge i us esperem en Mercadal per conoixer més.

Imprescindible.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Avís Legal | Accessibilitat | XHTML 1.0 | CSS 2.1

Fons Menorquí de Cooperació - Carrer de la Pau, 21 - Baixos 07750 - Ferreries - Menorca

971 37 35 09 - Fax: 971 37 36 12 - Contactar